Nice nails
Vardag /


I fredags skämde jag bort mig och fick mina naglar fina! Denna gången provade jag en mer rund form och blev sjukt nöjd! Valde dessutom en genomskinlig rosa färg så de ser väldigt fräscha ut. Supernöjd! 

Black and stripes
Shopping /


Den här klänningen ovan fick jag med mig hem från H&M för 199 riksdaler. En perfekt festklänning! Sommar deluxe
Vardag /

 
 Med en skadad fot kan jag inte åka till stranden så då får trädgården duga. Där har jag och mina tidningar spenderat mestadels av dagen!Printed Shorts
Mode /

 
Något som verkligen är populärt nu i sommar är mönstrade shorts. Så snyggt är det! Ska defintivt införskaffa mig ett par nya shorts innan jag drar till Ayia Napa! Klicka på bilden för att se vad kläderna kommer ifrån! 

TBT New York
Vardag /

 
Har fått sådan galen längtan efter mitt fina New York, staden som aldrig sover. Ju längre det går från att vi var där, ju mer saknar jag det. Vill tillbaka till fikan på Starbucks och shoppingen på Fifth. 
 

Old but good
Outfits/Stil /Outfit som jag hade för flera veckor sen men diggar den starkt. Enkel men chict. Väska från Michael Kors, skor från Vans, jeans från Smögen och t-shirt från Lindex. Puss 

07-16
Vardag /

 
En del har hänt sedan sist. Jag har gått ut tvåan med livet i behåll, varit på ett antal grymma fester och lyckats skada foten så illa så det behövdes åtta stygn för att laga den. Stygnen ska av nästa vecka. Idag har jag jobbat kväll och nu ser jag på reprisen av gårdagens Allsång på Skansen. Kommer förhoppningsvis vara bättre med uppdateringen nu så vi hörs säkert snart igen! 
 

Kajsa · 1996
Jag är en modegalen tjej som dansar på min fritid. Här i bloggen får ni ta del av min vardag, mina bilder & tankar, vad som inspirerar mig och mode jag gillar. Välkomna hit!

RSS 2.0