Nationellt prov
Vardag /


Nationellt prov i matte imorgon. Usch, fy  och blä säger jag bara! 

Arton år
Vardag /


Igår fyllde jag äntligen 18! Det firade jag med att gå på en uteservering med fina vänner! Pussar 

Make up Store
Vardag /

Idag var jag på en sminkning på Make up store. Fick en jättefin vardags-sminkning samtidigt som jag fick lära mig varför jag fick just de färgerna jag fick, bästa sminkmetoderna och vilka borstar som är bäst till vad. Verkligen sjukt lärorikt och de som jobbade var underbart snälla. Efter sminkningen fick jag även handla smink för 500 kronor och med mig hem fick jag ett puder som även funkar lite som en foundation, ett speciellt puder endast för partier runt ögonen och en concealer. Jag är verkligen sjukt nöjd! Om fyra ynka dagar fyller jag a r t o n år! Om jag längtar? JAAA! 

Steps away
Vardag /

 
Mycket har kommit före bloggen på senaste tid. Har mycket läxor och får därför ingen ork över till att blogga. Men tänkte i alla fall visa två av mina senaste inköp. Första är lypsyl från Maybelline, kostade 40 kronor tror jag. Och sen för att skynda på sommaren ännu mer så har jag köpte en ny bikini från Lindex. Gillar verkligen att ha en svart bikini + en färgglad. Dessutom så passar korall väldigt bra när man är brun och fin. Åh så taggad jag är på sommaren! 

Två bilder från helgen
Bilder /
De senaste dagarna
Vardag /


Valborg firade jag självfallet i Stadsparken med mina finaste vänner! Dagen efter åkte jag till Liseberg med min bror och hans familj och nu är vi Bohuslän! Fick en förtidig 18års present som bestod av bland annat två presentkort som redan hunnit bli färdiganvända. Vad jag köpte visar jag imorgon när jag kommit hem! Puss 

Kajsa · 1996
Jag är en modegalen tjej som dansar på min fritid. Här i bloggen får ni ta del av min vardag, mina bilder & tankar, vad som inspirerar mig och mode jag gillar. Välkomna hit!

RSS 2.0