STARTSIDAN    VARDAG    BILDER     MODE    MUSIK

Mondays
Vardag /Måndagar är en hata/älska dag för mig faktiskt. Hatar den för att det är måndag och att vi bara har en lektion så det blir väldigt mycket väntetid för mig. Men jag älskar den just för att vi endast har en lektion så det blir som en mjukstart på veckan! Haha. Idag var jag knappt med på lektionen eftersom jag hade tid med vår syv. Vi ska snart välja våra induviduella val till trean och då börjar man ju tänka vilka man bör läsa beroende på vilket program man vill gå. Åtminstone jag.. I alla fall så hjälpte det mig sjukt mycket att prata med henne och jag känner mig väldigt säker på vad jag vill läsa!
 
Efter skolan stack jag till LBS där Emma går. Vill bara förtydliga att jag har tre Emmor. Två i min klass och en som jag känt sen förskolan och det är Emma på LBS haha. I alla fall så gör hon ett fotoarbete om träning och behövde två modeller. Klart att jag och Emmi ställer upp då! Vi hade jättekul och jag tror att det blev väldigt lyckat! Efter det så åt jag och Emmi kvällsmat på Coffeebreak med hennes vänner. Nu sitter jag i min säng och är dödstrött men har haft en jättebra dag. Så här mycket har jag inte skrivit på länge haha. Ha det fint 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail

Din blogg

Skriv här ♥

Trackback
Kajsa · 1996
Jag är en modegalen tjej som dansar på min fritid. Här i bloggen får ni ta del av min vardag, mina bilder & tankar, vad som inspirerar mig och mode jag gillar. Välkomna hit!

RSS 2.0